• VII° COMUNITA' MONTANA
  • IL TERRITORIO
  • LO STATUTO
  • I REGOLAMENTI
  • GLI ORGANI ISTITUZIONALI
  • GLI UFFICI
  • FUNZIONI ASSOCIATE
  • BORGOROSE
  • CONCERVIANO
  • FIAMIGNANO
  • MARCETELLI
  • PESCOROCCHIANO
  • PETRELLA SALTO
  • VARCO SABINO
  • Mostre
  • Albo Beneficiari Contributi
  • Adempimento L 190/2012
  • Storico
  • FUNZIONI ASSOCIATE
  • Registri Distrettuali
  • PRIVACY



  • Itinerari Naturalistici
  • Itinerari Storico-Culturali
  • Itinerari di Culto ed Arte
  • Itinerari Gastronomici
  • Itinerari Naturalistici

  •  

    Piatti Tipici nel territorio della Comunità Montana

     
     

     

     
    Meat and Fish - Roast veal head

    Clean the head of a veal,split it into two parts, wash it under the current water and dry it. Season it with salt, pepper, rosemary, sage and two or three leaves of bay. Sprinkle with some dry white wine and a thread of olive oil; let it marinate for two hours. Display upon and inside it some thin slices of pork bacon, then arrange it on a baking-pan and add some other olive oil. Put it in the warm oven at 180°. Bake without roasting it and serve it hot with a salad.


     
     

     

     

    31/10/2024   13:30
    AVVISO - ESITO DI GARA 'PROCEDURA NEGOZIATA PER...

    30/10/2024   13:28
    AVVISO PUBBLICO - BANDO DI GARA - GARA A PRO...

    22/10/2024   15:03
    AVVISO PUBBLICO - RIAPERTURA TERMINI 'AVVISO PUBBL...

    20/09/2024   13:45
    AVVISO PUBBLICO - DISTRETTO RIETI 4 SALTO CICOLA...

    29/08/2024   20:36
    AVVISO PUBBLICO - NON COMPETITIVO PER L'ACCREDITAM...

    Eventi  Novembre  2024
      1   2   3   4   5   6   7
      8   9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30



              
        PROVINCIA DI RIETI


    SALTOCICOLANO@PEC.IT