• VII° COMUNITA' MONTANA
  • IL TERRITORIO
  • LO STATUTO
  • I REGOLAMENTI
  • GLI ORGANI ISTITUZIONALI
  • GLI UFFICI
  • FUNZIONI ASSOCIATE
  • BORGOROSE
  • CONCERVIANO
  • FIAMIGNANO
  • MARCETELLI
  • PESCOROCCHIANO
  • PETRELLA SALTO
  • VARCO SABINO
  • Mostre
  • Albo Beneficiari Contributi
  • Adempimento L 190/2012
  • Storico
  • FUNZIONI ASSOCIATE
  • Registri Distrettuali
  • PRIVACY



  • Itinerari Naturalistici
  • Itinerari Storico-Culturali
  • Itinerari di Culto ed Arte
  • Itinerari Gastronomici
  • Itinerari Naturalistici

  •  

    Piatti Tipici nel territorio della Comunità Montana

     
     

     

     
    Sauces - Duck sauce

    Pluck, peel , pass a flame over a farmyard duck and wash it. Cut it into pieces not too big. Apart, mince thinly some onion and let it brown along with some olive oil, then add the duck that you have lightly floured. Mix the pieces and let them brown on every side. Pour out some dry white wine and let it evaporate. Add aboundantly fresh or bottle tomatoes. Put some salt, pepper and go on with cookong it. This sauce is excellent to season gnocchi made with potatoes. After having seasoned all the gnocchi in a course-dish, display a piece of duck upon each single dish, along with a spoonful of sauce. You will have the left meat with vegetables, as second course.


     
     

     

     

    13/08/2022   14:40
    AVVISO -

    10/08/2022   13:41
    AVVISO - VERBALE DI SORTEGGIO PUBBLICO DEL 10.08.2...

    02/08/2022   13:02
    AVVISO - COMUNICAZIONE DATA SORTEGGIO PUBBLICO -

    01/08/2022   08:30
    AVVISO -

    22/07/2022   10:43
    AVVISO ESITO DI GARA - "MIGLIORAMENTO E RIPRI...

    Eventi  Agosto  2022
      1   2   3   4   5   6   7
      8   9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31



              
        PROVINCIA DI RIETI


    SALTOCICOLANO@PEC.IT